FÖRELÄSNINGAR

Under all verksam tid har vi genomfört många hundra föreläsningar, inom de flesta områden där människor och samspel behöver lyftas. En föreläsning ska sätta ett hållbart avtryck och inte enbart vara en kortvarig kick. Föreläsning innebär varaktig förändring för alla!

FÖRELÄSNINGS UPPLÄGG

Vi anpassar upplägg helt efter Era behov och ta gärna kontakt för ett förbehållslöst samtal. Där anpassar vi tider, dagar och upplägg tillsammans som passar Er. Nedan ett urval av föreläsningar.

Stressfritt på jobbet

Stress eller ”psykisk ohälsa” är idag den största anledningen till sjukfrånvaro. Att detta fått fortlöpa är en gåta och nu är det många röster som påkallar behovet av insatser för att stoppa denna negativa utveckling.

Avspark & Målgång

Vad har ni för tankar och syften bakom er Kick Off, utöver att er personal ska ha en trevlig och gemensam upplevelse? Vad har ni för mål med er Kick Off och hur säkerställer ni att all personal arbetar mot gemensamma mål, annat än att jämföra mot ekonomiska nyckeltal?

Motivation & Inspiration

Motivation och Inspiration är något som alla företag strävar efter att uppnå hos personalen. Ofta finns en önskan om att ”lyfta gruppen” och få mer fart på alla delar i verksamheten. Frågan är då;Vem eller vad lyfter en grupp?

STÄLL EN FRÅGA

Kontakta oss du har frågor eller funderingar angående upplägg & anpassade lösningar. Använd gärna formuläret nedan
Scroll to Top
I enlighet med GDRP behöver vi ditt samtycke enligt vår integritetspolicy.

NYHET!

Stora Nalleboken : många nyanser av brunt

”Va, vad sa du för något?”En barnbok för vuxna.””