HELHETSUTVECKLING

Motivation & Inspiration

Motivation och Inspiration är något som alla företag strävar efter att uppnå hos personalen. Ofta finns en önskan om att ”lyfta gruppen” och få mer fart på alla delar i verksamheten. Frågan är då;Vem eller vad lyfter en grupp?

Kort information

LÄNGD:

1 dag

NÄSTA TILLFÄLLE:

Enligt ök

PRIS:

Offert

ORT:

Enligt ök

UTBILDARE:

Lennart Matikainen

Rickard Carlsson

Motivation & Inspiration

BESKRIVNING AV FÖRELÄSNING

Motivation och Inspiration är något som alla företag strävar efter att uppnå hos personalen. Ofta finns en önskan om att ”lyfta gruppen” och få mer fart på alla delar i verksamheten. Frågan är då; Vem eller vad lyfter en grupp? ”Var och en i en grupp har ansvar för gruppens välmående”, är ett använt begrepp. Detta innebär alltså att det inte är EN människas uppgift att ensam underhålla gruppens inspiration, utan att var och en har sin del av ansvaret för att lyfta sig själv – och därmed gruppen. Konsten är att göra ett positivt avtryck som ger en grund för en hållbar fortsättning. Vi erbjuder våra föredrag med Motivation & Inspiration på t ex Kick Off´s eller som ett inslag mitt i vardagen. Under föredragen ser vi till att alla åhörare blir delaktiga och vi tydliggör hur motivation och inspiration fungerar och vad som driver den. Vi använder oss av igenkänning, humor och upplevelse. Varför inte överraska personalen vid en samling och ge dem en energihöjning? Det är just vägen från tanke till handling som ger resultatet.

Konsulter är Lennart Matikainen och Rickard Carlsson
Lennarts bakgrund är också inom elitidrott som aktiv, men också tränare och rådgivare för VM och OS – medaljörer. Sedan 1993 har Lennart verkat som utbildare, föreläsare och relationscoach, inom media, organisationer och företag – faktiskt ända upp på regeringsnivå. Lennart har även givit ut två böcker om samspel och relationer, samt tillsammans med Rickard Carlsson gett ut boken Den brinnande chefen – en bok för chefer och anställda. Han anlitas bl.a. av fackföreningen Ledarna som föreläsare. Lennart är också relationscoach i kanal 7 ”Skilsmässohotellet” under våren 2016. Rickards bakgrund är fd. elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, försäljnings- och marknadschef, egen företagare och företagsledare. En av Rickards främsta meriter är att på drygt tre år utvecklat ett företag och som ensam säljare niodubblat företagets omsättning, enbart genom organiskt tillväxt. 2006 utsågs företaget av Dagens Industri till ett av årets Gasellföretag. Han har också skrivit boken Den brinnande chefen tillsammans med Lennart Matikainen

UTBILDARE

Motivation & Inspiration
Lennart Matikainen
Motivation & Inspiration
Rickard Carlsson

MÅLGRUPP

Ledningsgrupp, VD

MEDIA

anpassade föreläsningar

Vi anpassar upplägg helt efter Era behov och ta gärna kontakt för ett förbehållslöst samtal. Där anpassar vi tider, dagar och upplägg tillsammans som passar Er.

omdömen från deltagare

Med en lättsam ton tog Lennart Matikainen upp och berörde saker som borde vara naturliga att tänka på, men som man ständigt behöver påminnas om. Det var roligt, eftertänksamt och minnesvärt.", Sofia Brusberg - Motorola

--

"Föreläsningen för vår regering var det bästa i mannaminne", Kajsa Uusitalo - Ålands Landskapsregering"

--

"Världsklass", Vi fick 3,9 av 4,0 i utvärdering efter vår föreläsning på Infra City för 400 åhörare - med Lennart och Fredrik Swahn

--

"Av alla föredrag under kunskapsdagarna var Lennart Matikainen bäst, med humor och upplevelser som satte positiva avtryck!"  (Therese i utvärdering i Nyköping"

--

"Underhållande och kanonbra på att hålla publiken klarvaken- bravo!", En röst från AVA Gymnasiet

--

Utvärdering från Stockholms läns landsting - Klicka här

--
"När vi på våra interna möten inledde med avslappning och mindfulness i 5 minuter, märkte vi att vi blev både mer kreativa och effektiva. Vi blir numera klara med möten innan utsatt tid och får mer gjort!" (Kund vi arbetat med).

 

 

UPPLÄGG

Lorem ipsum dolor sit amet, cum harum fabellas oportere eu. Fabulas pericula scribentur ut sea, pri eu quis unum, ex qui novum blandit. Et his urbanitas conceptam disputando, scribentur deterruisset in ius. Eu reque consulatu torquatos sit, mel regione feugiat invenire id.

INTRESSEANMÄLAN

Scroll to Top
I enlighet med GDRP behöver vi ditt samtycke enligt vår integritetspolicy.

NYHET!

Stora Nalleboken : många nyanser av brunt

”Va, vad sa du för något?”En barnbok för vuxna.””